Nachtstand hosted telefonie LetsVoip en Xelion

 

De nachtstand instellen op ons Hosted Telefonie platform. De meest gebruiksvriendelijke manier, op een Nederlands systeem.

Nachtstanden en automatische roosters.

Ieder bedrijf heeft er wel mee te maken. De nachtstand op uw telefooncentrale. Helaas is het bij sommige systemen erg complex om het als gebruiker aan te passen. Daarnaast kan het zijn dat het bij uw bedrijf varieert hoe de nachtstand en eventuele doorschakelingen moeten worden ingesteld. Denk hierbij aan Spoeddiensten met wisselende telefoonnummers. Met Xelion heeft u de mogelijkheid dit naar uw eigen wens aan te passen. U kunt in Xelion uw eigen schema’s maken en toepassen op ieder gewenst tijdstip. Hiermee krijgt u een optimale bereikbaarheid voor uw klanten ook op momenten dat uw kantoor is gesloten. Wenst u liever geen gesprekken op uw mobiel of bij een van uw medewerkers dan kunt u het gesprek routeren naar uw voicemail en deze via de Xelion app beluisteren op ieder gewenst moment.

Deze mogelijkheden zitten standaard in onze hosted oplossing. Wenst u hier meer informatie over dan kunt u contact opnemen met ons

Bekijk de film voor een eerste impressie.

Analyse door LetsVoip.

De organisatie achter LetsVoip.nl heeft meer dan tien jaar ervaring in VoIP telefonie. We hebben alle obstakels al eens genomen. We weten waar we op moeten letten om een vlekkeloze migratie te kunnen realiseren. Daarnaast hebben we veel ervaring met de meest voorkomende telefooncentrales. Vaak is het niet nodig om uw telefooncentrale te vervangen. Wij kunnen kosteloos een analyse maken van uw huidige telefoonsysteem. Dit neemt enkele uren in beslag , hierna zullen wij u een vrijblijvend advies geven.

 

error: Content is protected !!