ISDN Stopt op 1 September 2019

Verder met bellen over internet. Zorg voor een toekomstvast telefoonsysteem hosted of onpremise.

ISDN

Het is natuurlijk onvermijdelijk dat KPN zijn netwerk blijft vernieuwen. Hoelang kan je oude technologieën in bedrijf houden? Ondanks dat ISDN een zeer stabiel netwerk is is de technologie met de opkomst van Voice over IP achterhaald. Veel telefooncentrales bij bedrijven zullen echter tot op de dag van vandaag nog gebruik maken van de traditionele telefonie ( ISDN ) . Om tijdig uw systeem te migreren naar een toekomstvaste oplossing is het moment nu aangebroken. Sommige systemen zijn door de jaren heen erg complex geworden, en hebben soms zaken waar extra aandacht aan moet worden besteed bij het migreren naar Voice over IP. Belangrijke zaken om rekening mee te houden tijdens uw overstap naar VoIP:

 • Inbelmodems voor bijvoorbeeld machines voor luchtbehandeling, verwarming systemen of machines op remote locaties.
 • Fax apparaten. Faxen en VoIP hebben samen een slecht huwelijk.
 • Frankeer machines. Frankeer machines die gebruik maken van een analoog modem zullen niet meer functioneren.
 • Alarm systemen. Deze werken vaak nog met een ISDN kiezer.

Analyse door LetsVoip.

De organisatie achter LetsVoip.nl heeft meer dan tien jaar ervaring in VoIP telefonie. We hebben alle obstakels al eens genomen. We weten waar we op moeten letten om een vlekkeloze migratie te kunnen realiseren. Daarnaast hebben we veel ervaring met de meest voorkomende telefooncentrales. Vaak is het niet nodig om uw telefooncentrale te vervangen. Wij kunnen kosteloos een analyse maken van uw huidige telefoonsysteem. Dit neemt enkele uren in beslag , hierna zullen wij u een vrijblijvend advies geven.

Voordelen Voice over IP

Wat is de beste oplossing? Uw huidige telefooncentrale ombouwen naar Voice over IP, of juist een hosted cloud dienst?  Dat hangt uiteraard van uw wensen af.  Wij gaan met u in gesprek en bespreken wat uw wensen zijn en of dit eventueel met uw telefooncentrale kan worden gerealiseerd. Daarnaast zijn er ook functionaliteiten waar u misschien geen weet van hebt, maar voor u zeer interesant kan zijn.

 • Lage investeringskosten
 • Kostenbesparend
 • Uitgebreide functionaliteiten
 • Hoge betrouwbaarheid
 • Schaalbaarheid
 • Mobiele app
 • Locatie onafhankelijk

Tijdige migratie want ISDN stopt.

Als u nog gebruikt maakt van traditionele telefonie adviseren we tijdig stappen te ondernemen. Met een inventarisatie van LetsVoip bent u helemaal op de hoogte van uw situatie. De mogelijkheden die u heeft en een vrijblijvende offerte met oog op de toekomst.

Als u nog belt via ISDN 15/20/30/60 heeft u iets meer tijd. Vaak zijn dit zeer grote centrales en niet zomaar gemigreerd. U heeft volgens de huidige berichten nog de tijd tot 1 Januari 2021. Maar ook voor u kan het een hele interessante kostenbesparing zijn om uw ISDN 15/30 te migreren naar een VoIP omgeving.

error: Content is protected !!